Terug naar het begin Stuur een E-mail naar plafondplaatje.nl Voeg plafondplaatje.nl toe aan uw favorieten

Home     Hoe werkt het     Bestellen     Contact
Orderformulier
Levering
Betaling


Klik op ��n van de boven- staande logo's voor een overzicht van de producten van de betreffende fabrikant, of klik hier voor een totaal overzicht.
U bevindt zich hier: Hoe werkt het / Orderformulier

Hoe werkt het: ORDERFORMULIER


 

 1. Kies een plafondplaat
  U gaat naar het hoofdmenu-item "bestellen" en kiest vervolgens voor Plafondplaten. U komt terecht in een scherm waarin u de mogelijkheid heeft om te kiezen tussen verschillende fabrikanten van plafondplaten. Door op het logo van een fabrikant te klikken komt u in een overzichtscherm waarin alle leverbare plafondplaten van die betreffende fabrikant staan.
  Door op een plaat te klikken verschijnt deze vergroot op uw scherm. Door op "aanvragen" te klikken komt u in het bestelscherm.

 2. Het aantal, de maat en het ophangsysteem
  De informatie van de gekozen plaat is direct zichtbaar. U wordt als eerste gevraagd een aantal in te geven gevolgd door de maat en het ophangsysteem.
  De beschikbare maten staan standaard in het formulier. Met behulp van een "dropdown"-lijst kunt u de gewenste maat kiezen. Op dezelfde manier kiest u het ophangsysteem. Onder de informatie van de gekozen plaat staan afbeeldingen van de beschikbare ophangsystemen. Door op een afbeelding te klikken wordt deze vergoot.

 3. Een monteur ja of nee?
  Nadat u de gegevens m.b.t. de plaat heeft ingegeven, komt u bij de vraag of u een monteur wilt ontvangen voor de montage.

 4. Het formulier versturen
  Wanneer u alle relevante velden heeft ingevuld, komt u onder aan het formulier. Hier vindt u de knop "versturen". Als u op deze knop klikt wordt de aanvraag naar ons verstuurd en krijgt u in uw scherm een bevestiging hiervan. Zo spoedig mogelijk zullen wij u een gepaste offerte toe sturen.

  Ga hier naar Levering ...Mocht u toch nog met vragen zitten, kunt u ons altijd een e-mail sturen  


© 2008 B.V. Plafondplaatje.nl