Terug naar het begin Stuur een E-mail naar plafondplaatje.nl Voeg plafondplaatje.nl toe aan uw favorieten

Home     Hoe werkt het     Bestellen     Contact
Orderformulier
Levering
Betaling


Klik op ��n van de boven- staande logo's voor een overzicht van de producten van de betreffende fabrikant, of klik hier voor een totaal overzicht.
U bevindt zich hier: Hoe werkt het / Levering

Hoe werkt het: LEVERINGUw aanvraag

Nadat uw aanvraag door ons is ontvangen krijgt u van ons via e-mail een offerte toegestuurd. Wanneer u deze offerte uitprint, voor goedkeuring ondertekent en per fax retourneert wordt de levering in werking gezet.

Leverings vormen

U kunt één van de onderstaande leveringsvormen aangeven op het bestelformulier, hieronder vindt u de uitleg.

 1. Nu met de meest grote spoed
  Als u niet kunt wachten en u binnen afzienbare tijd (een paar uur) uw bestelling nodig heeft, kiest u voor deze leveringsvorm.

 2. Vandaag
  Als u nog steeds veel haast heeft en vandaag uw bestelling nodig heeft kiest u voor deze leveringsvorm. Er wordt dan wel van u gevraagd de bestelling te doen voor 07.30 uur.

 3. Morgen
  Als u uw order voor 11.00 uur plaatst, dan gaan wij ervan uit dat u uw bestelling morgen nodig heeft. Is dit zo, dan gebruikt u deze leveringsvorm.

 4. Maakt niet uit
  Als het u niet uitmaakt wanneer het door u bestelde wordt afgeleverd dan kiest u voor deze leveringsvorm. Daarbij is de keuze "binnen een week" of "binnen een mmaand".


Uiteraard zijn er aan de verschillende vormen van leveren kosten of extra kosten verbonden. Deze kosten vindt u terug in onze offerte.

Ga hier naar Betaling ...

Mocht u toch nog met vragen zitten, kunt u ons altijd een e-mail sturen


© 2008 B.V. Plafondplaatje.nl