Onze service

Wij gaan verder dan alleen geweldig!

Wie zijn wij?

Plafondplaatje is gespecialiseerd in de levering en montage van systeemplafonds én verlichting. Wij leveren zeer snel een groot assortiment plafondplaten en verzorgen de vervanging van beschadigde plafondplaten. Wij kunnen voor elke omgeving een systeemplafond aanleveren zoals winkels, kantoren, bedrijfspanden, scholen, zalen, etc.

Wij adviseren u graag!

U herkent het misschien wel. U wilt een nieuw systeemplafond toepassen in een ruimte, maar u weet niet precies welk plafond daarbij het beste past. Ons team van experts denken graag met u mee naar de perfecte oplossing voor u. Desgewenst komen wij komen bij u langs op locatie om uw wensen te inventariseren en uw plafond in te meten. Samen met u zorgen wij voor het perfecte plafond.

Bent u op zoek naar een systeemplafond?

Maak direct kennis met Plafondplaatje en ervaar ook onze perfecte service!

Zo gaan wij te werk

U wilt een nieuw systeemplafond of u wilt de look van uw ruimte veranderen door het huidige plafond te wisselen met andere plafondplaten. Dit is geen probleem! Wij zullen bij u langskomen op locatie om de aangegeven ruimte in te meten en de situatie te bestuderen. Daarbij luisteren we graag naar uw wensen zodat wij optimaal advies kunnen geven. Nadat wij alle informatie hebben geïnventariseerd zullen wij met een voorstel komen die perfect bij u past. U heeft gegarandeerd het systeemplafond dat aan al uw wensen voldoet.

Binnen 24 uur geleverd door heel NL

Plafondplaatje heeft een groot assortiment plafondplaten die wij, door middel van onze bezorgers, binnen 24 uur door heel Nederland kunnen leveren. Is een plaat beschadigd of vervuild? Geen probleem! Ook deze zullen wij altijd proberen binnen 24 uur te vervangen.

Ons assortiment is zéér uitgebreid

Plafondplaatje helpt u van begin tot eind

Vraag een offerte aan Adviseer mij

Onze Service

Wij komen desgewenst langs bij u op lokatie

Wij bekijken de ruimte en meten deze voor u in.

Wij adviseren u over de juiste plafondplaat voor uw situatie

Hygiëne, akoestiek, sfeer. Wij adviseren u welke plafondplaat voldoet aan de behoefte van de ruimte.

Onze experts monteren voor u het systeemplafond

Wilt u de montage liever overlaten aan professionals? Onze experts monteren vakkunding het nieuwe systeemplafond in uw ruimte.

Wat onze klanten zeggen